Вишнiвчанська катастрофа 1657 року

Ідуть трансільванці в широких степах -
Іх гонить ненависть у путь, -
І вітер тріпоче у їх прапорах,
Й кордони ворожії рвуть.
За річкою - смерть. І кінчився похід.
Блукає лиш дощ по степу...


Рецензии