На яких берегах?..

Де ж вони, співочі птахи, дзвоники нащо сховали?
Чи було колись, що мрії його коси мої розплітали.
Трави налиті, зелені луги маревом квітів сп'яняли.
Чи було колись як очі його з мене сукні знімали?

На яких берегах його ночі горять
І заморські красуні цілують вогнями,
Ллється сміх і вино, і на тілі його
Їх засмага лишає від опіків шрами.

Де ж вони, прохолодні річки, чом свої русла змінили?
Може колись в літнії сни його мене приносили крила?
Може колись бажання солодке я йому дарувала?
Тільки куди сива зима омріяні танці сховала?

На яких берегах його ночі горять
І заморські красуні цілують вогнями,
Ллється сміх і вино, і на тілі його
Їх засмага лишає від опіків шрами.


Рецензии
Дуже цікаво, але треба позбавитись дієслівної рими:)))
взагалі це пісня?
з повагаю,

Константин Куликовъ   13.02.2007 20:23     Заявить о нарушении
Дякую))) Так, це пісня...

Александра Григгорьева   14.02.2007 08:33   Заявить о нарушении