Seconden lijm

je weet,
 dat ik van jou hou…
mijn hart verlangt naar jou
 elke dag,
ze leeft van jou liefde ,
 van jouw mooie lacht
en  straling,
wij voelen samen warmte
graag…
 
mijn hart…
daar ,
houdt niet van pijn
en als  van  binnen…
 is gebroken ...
naar zeer veel
kleine en
 piepkleine stukjes,
die willen weer
 samenleven …
 samen zijn…
 
nu …
 deze kleintjes
 voelen  slecht
eenzaam.., verdriet…
 en diepe pijn
ze willen graag
 terug snel samensmelten,
en ik vraag jou
 schat… !!!!
geef me snel
 
…seconden lijm !
 
 


Рецензии