Втома

Навколо сірий попіл-пил...
І знов крізь пальці пропускаю,
Рахую частки і благаю
Додати спокою та сил...

Не повернути старих крил.
Нічого серце не бажає -
Втомилось, важко позіхає.
Хто б допоміг та відродив?!


Рецензии