Some look for...

Some look for forgiveness
Some look for respect
Some look to be loved
Some look to be dead
Some look to build a house
Some look to move in
I really look forward to be who I am

Some people get wary
Some drink worries away
Some think to get money
Some already on their way
Some fight their weakness
Some rush to their work
I really look forward to unlock what has been locked

Some men can fight
Some men can beg
Some men can lie
Some men can be mad
Some men can kill
Some men can distract
I really look forward to being a men who can love...



September 8, 1996
wrt: Andrey Prudnikov


Рецензии