П ять хвилин

Я дарую пісню всім про п’ять хвилин.
Хай відчує кожен, що він не один.
Хай у світ вона полине,
Й заспіває вся країна
Мою пісеньку про п’ять хвилин.

П’ять хвилин, п’ять хвилин,
Залишилось дуже мало.
П’ять хвилин, п’ять хвилин,
Примиріться, хто у сварах.

П’ять хвилин, п’ять хвилин,
Свято вже не за горами,
Сон і смуток проженіть
Та співайте разом з нами.

П’ять хвилин, п’ять хвилин,
Залишилось дуже мало,
Примиріться, хто у сварах.



На годинниках дванадцята за п’ять,
То ж давайте співом Новий рік стрічать.
Він все ближче крок за кроком,
Скоро скажем: "З Новим роком!"
Час летить – дванадцята за п’ять.

Новий рік вийшов в путь,
Він постука в кожну хату.
П’ять хвилин проминуть,
Вже недовго нам чекати.

Любий друг, поспішай,
Адже час нестримно лине,
Справ на рік не відкладай,
Не втрачай дарма хвилини.

Любий друг, поспішай,
Справ на рік не відкладай,
Не втрачай дарма хвилини.



Так трапляється, що швидко іноді
Треба рішення прийняти у житті,
І тоді одна хвилина
Вирішає в мить єдину
Нашу долю раз і назавжди.

П’ять хвилин, п’ять хвилин
Може термін й невеличкий,
Але ж сповнена див
Ніч святкова новорічна.

П’ять хвилин, п’ять хвилин,
Якщо добре розібратись,
То й в останні п’ять хвилин
Можна встигнути багато.

П’ять хвилин, п’ять хвилин.
І в останні п’ять хвилин
Можна встигнути багато.



Я про п’ять хвилин співала пісню вам.
Хай слова її підхоплять тут і там.
Та поки звучала пісня,
П’ять хвилин промчали звісно,
Новий рік вступа в свої права.

Новий рік настає,
Я вас всіх вітаю радо.
Час несе нас вперед,
Рік старий втрачає владу.

Хай луна сміх дзвінкий,
Хай в минулому лишаться
Сльози, горе й біль людський.
З Новим роком! З новим щастям!

Новий рік настає!
З Новим роком! З новим щастям!
З Новим роком! З новим щастям!


10/01/2006


Рецензии
Цікава версія:-). Мені твоя навіть більше подобається:-)

Русалка Лая   05.07.2012 00:25     Заявить о нарушении
Авжеж! Рiдною мовою ж. :)))

Мила Доброван   05.07.2012 00:26   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.