В дчуття

Справжній цукор не солодкий,
Сіль – не гірка безодня
Дивно, о десятій годині
Сонце зайшло й понині
Вдень за вікном не сяє
Темрява у думках не грає
А по ночі плачуть зими
Не популярні, не щасливі.
І знають музи почуття
Історія сама-собі гуляє
А заметіль розбила вікна
І легко дихається, коли сліпну.
За вдихом – пауза і благодать
Без кисню й слова не горять.
А як ви себе почуваєте?
Краще ніж я?


Рецензии