Радз ма

 Радзіма

Калі ты ўлетку пойдзеш у поле,
Пачуеш водар жыта,
Ты зразумееш, што такое воля,
І што нібыта
Прайшоў праз шмат дарог,
Паведаў усё ў жыцці,
І каля хаты сена стог
Стаў сімвалам кудысьці ды пайсці;
І так туды-сюды хадзіма,
Ты не пазнаў, што гэта ўсё Радзіма.


Рецензии