V. Tukov, Eva Yablokova The time goes by

 THE TIME GOES BY
    (the song)

 The time goes by ,
 The time slide by
 And we get older – we get wise :
 On any question we don’t try to find reply …
 No any night makes us so sad …
 No each sunrise makes us so glad …
 Let someone else – else studies ( let) of strange life!
 

 The time goes by ,
 The time slide by
 And we get older – we get wise :
 We see , we sense that black get white ,
 And we get blood!
 And better don’t hear that we hear ,
 And better don’t know that we know…
 Let someone else – else studies ( let) of strange life!

Refrain :

 We remain by ourselves,-
 And as before , and all as well…
 We remain by ourselves,-
 In spite of everything…we remain …
 
 ПРОХОДИТ ВРЕМЯ

 Просеет время свой « песок»,
 И скажет слово мудрость лет :
 Не станем на любой вопрос искать ответ !

 Забудется печаль в закат ,
 Не вызовет восторг рассвет ,
 Лишь будем просто наблюдать
 Теченье лет .

 Просеет время свой « песок»,
 И скажет снова мудрость лет :
 Не стоит мир делить на черно-белый цвет !

 Зачем так вслушиваться в звук ,
 И тщетно всматриваться в свет ?
 Лишь будем только наблюдать
 Теченье лет .

Припев :

 Перемен зачем искать ?!
 На всём лежит судьбы печать !
 Лишь сохраним свои мечты ,
 Хоть и не сбудутся они !

 


Рецензии