чар вний Льв в

чарівний Львів
зманив мене красою
по вулицям водив
і кликав за собою
я йшла бруківкою
крізь звершення столітть
й холодною водою
хотіла спрагу змить
дивачка з тихих снів
себе благала:"зупинись!",
зманив чарівний Львів,
і кликав :"Повернись!"


Рецензии