наче блаженна пляма

Ходила за попелом та принесла срібло
чому віра твоя нахиляла зайцем
а в небі літають тигри
тих що курликали
повбивано в серпні
терпко в душі
журба тонкошкіра співає в пляшці
дивиться в вічі
наче блаженна пляма
не звав я тебе
ні вчора
ні завтра
мамо
сьогодні
не сталося
бо зорі-нахаби втекли з самогоном
до серпня
а може у вересні вернуться
хто ж їм учитель
…гримнули двері…


Рецензии