коли я вода

Меркуціо
чи мене розумієш
коли я без маски
коли я вода
у пляшці твоїй
початій товаришем

чи по краплі пізнати
можна людину
та світ паралельний
до неї і світла
у серці
тверезого
Меркуціо
 чи врятуєш мене
від кулі і кульок товариша
що аварію made in my crazy inside

виривай мене з темряви
як улюблену мишку Шу-Шу
Меркуціо
тисну руку й міцно цілую тебе
шалений мій
мудрий
Меркуууууціооооооооооооо


Рецензии