молоком

в колі печатка
голі баби мовчать
кволі дівчатка
вам до весни ще чекать
жита й пшениці
та хто зна
чи зійде воно…
кляті убивці
з косами жаби
бджолами в ніч
не летіть
я молоком обернуся
тільки
не спіть


Рецензии