Музики

Шкутильгав та кістки розсипав
як дзвони по серцю – не чекала імла
що музики заграють вранці
так тихо
на Всеношну молилися
ледве сонечко сходило
а коли поверталася ніч
загорялася кров у хатинах
так стрімко
ще не було Фелліні
ні того Куросави – пророка –
заробляли на хліб, і плекаючи втому
вертались до себе та брудними руками
обіймаючи тугу у серці
нарікали майбутнє
та чомусь чужим іменем


Рецензии