сонечко

розбиті філіжанки
калатають
тануть шматки смутку
ти звільнив мене від статусу
тиші й вічної непокори
я вже не стукаю вгору
навіть миші в стінку
народжую тебе довго
ще один місяць
і почнуться справжні пологи
спочатку без логіну
а потім назву як схочу
переріжу пуповину чарівними ножицями
гризти не треба
це ж боляче
вовче мій
вовчику сірий
сонечко


Рецензии