Клон

я твій маленький клон
що в Богородиці сховався
не нарікай мене ніяк
тому що дійсності не може статись
її немає
коли хапаються за смуту
і каламутять кров та воду
безвинно чисту
і брудну безвинно
тебе пробачила твоя провина
тому іди і дай імення думам
я в них шукав краплини щастя
та крім суниць роздертих болем
не з’їв нічого…
навіть волі не покуштував


Рецензии