Що бажаеш

Передвчасно та невчасно, чередою гнути пальцi
Так спiшимо як зазвичай, та запiзнюеось лише
Неподiбно, неймовiрно, просто лихо безнадiйне
Що побачемо, почуем, перескажемо, зримуем
Телефонии, не працюють, та й не треба, такi вчасно
Ми побачемо рекламу, оголошення он-лайну
Продавай , шукай, знаходь, випереджуй казнащо
Через час пронесли вiру, та й спинилися на тому
Зрозумiти намагаймось, та здебiльшуемо втому

Пр;
Що бажаеш те I маеш, що потрiбно зрозумiеш
Нiжна квiтка, дика кiшка, обiйнявби та навiщо

Ти шукаеш, не знаходиш, я чекаю, але марно
Як на залiку хвилююсь, хоч би знав все на вiдмiнно
Так і будеш зволікати, не писати, не читати
Знаєш відповіді інших, та не гідна відповісти
Крок за кроком до нірвани, всі ми в матриці навіщо
Колихати так брутально шар за шаром методично
Серед замків і в пустелі середньовічної епохи
Бачиш ти мене магічно, я ж втомився як ніколи
Серед ночі прокидаюсь, через те що змерз на ліжку
Я одну тебе чекаю, та не бачу через вічність…


Рецензии
Гарні слова... Шкода що нема можливості почути як звучить))

Маргарет М   25.01.2007 03:46     Заявить о нарушении
Дякую,проте нема нічого простішого приїзжай в гости в Киеві, матемеш змогу все почути...:)))

Тарас Шкуренко   29.01.2007 00:52   Заявить о нарушении