Одинокий март 2005

Горячий шоколад,
забавные трамваи...
О, дивный город Льва,
я по тебе скучаю!

Своїм незмінним "прошу",
Ти в серце мені влучив,
Сказати тепер мушу,
Я за тобою скучив!

Средневековья стены,
Приветливый прохожий -
Ти особливо гарний
І ні на що не схожий!

І твій Високий Замок,
Бійниці від гармат
Ещё не раз напомнят
Тот обречённый март...

20-03-2006


Рецензии