напiвправда

На шляху між Правдою і Дійсністю,
По смутку чужих крижин,
Пробіжусь на грані грішності
В струменях нестримних машин
Часу.
Розв‘яже мереживо кам‘яних мішків
Міста, якому нема місця в світлі.
І на тлі тіней напів-людей-напів-божків
Поглинають дерева вуглекислі
Гази.
В опозиції живуть до життя
Люди білі, чорні, жовті і сірі,
В коаліції з асфальтовим покриттям
Такі добрі й милі. Завжди в милі
Зашморг.
Зорі віщують долі, а потім додолу, -
Кому вниз, кому вверх, кому в завтра.
Хочеться дієсловом закінчить розмову...
Слово в дії, а дія напівправда
Тривог.


Рецензии
Сподобалося. Дуже цікавий вигук настрою.
Одне тільки шкряботнуло : "Кому вниз, кому вверх". Вгору?

Тимофей Фёдоров   31.01.2007 18:26     Заявить о нарушении
Тимофій Дякую за зауваження.

Руслан Зеру   01.02.2007 09:39   Заявить о нарушении