Тепло

Так холодно, коли ти не зі мною,
Так боязно, коли я десь без тебе...
Так темно, що наляканой душою
не бачу навіть кольорове небо.

Так тепло, коли поруч наши сни,
І спокій в серці, інше все байдуже,
Лишайся в мене сонцем восени,
Ти мій єдиний! Небом святим суджен!


Рецензии