Далеко не..

Далеко не ангел, крылья обломались
Далеко не ветер, нет причин лететь
Далеко не близко смерть, ключ в тот мир не дали
Далеко не жив уже, хватило б дотерпеть

Далеко не скоро, далеко не счастлив
Далеко не порох, далеко не плач
Далеко не солнце, не большой, не малый
Далеко не жить хотел, далеко не я..

январь 2007г.


Рецензии