Друговi

Так, не треба забувати, чого прагнув і бажав,
І не треба забувати, що когось колись кохав,
Та не треба закриватись у колишніх тих воліннях –
Йди вперед без зволікання і без докорів сумління!
Залишай тому що було добрий спогад і усмішку
І, крокуючи в майбутнє, не лякайся нових шишок.

 25.12.03


Рецензии