Вчимося рахувати

Як у ліжечка лягали,
Слоненят ми рахували.

Раз - малесеньке сіреньке.
Два – побільше вже, руденьке.
Три - білесеньке, мов сніг.
А чотири – вище всіх.
П’ять – рожеве, мов шипшина.
Шість – пухнате, мов хмарина.
Сім – повільне, вдача діда.
Вісім - жваве, непосида.
Дев'ять - гарне, клаповухе.
Десять - звичне! Знову слухай


Рецензии