Лег он дол

Красна зоря тінню покрилась
Чорна смуга вдень це їх милість
Хмарою гибелі вітер пронисся
Звір прокинувся від цієї користі

Жадоба та влада їм не потрібна
Голод та спрага: їм все рівно
Вони нищать тільки розума зло
Для майбутнього роблять добро

Дякуйте Богу, але він не почує
Від його діянь чума вирує
СНІД детище господнів створінь
Легіон долі збирає загін

Страждання від грошей забере легіон
Стремління до коштів затьмарить стогн
Здернутий хрест висить біля церви
Оман до віри карається смертю

Хабарнитство літніх, дурниці малих
Зметають навіки карання за сміх
Обжерство коханням, лювов до небес
Романтика гине, анархія YES

Життя засинає, порожня земля
Все знов починає легіона браття
Подвійне коло прокинеться знов
Нова еволюція розвинеться
Поки бажає легіон долі

14.02.04


Рецензии
"Благодарите Бога, но Он не услышит, от Его действий бушует чума"?
Вы что серъезно полагаете, что СПИД и другие мерзости это действия Бога, а не людей?

Алекесандр Демидов   15.01.2007 22:02     Заявить о нарушении