Часами все запира нас

Часами все запирає нас, часами ми запираємо все в собі 4 р
Схоже на давній лозунг, проте ми все вже про нього забули
Деяким дійствам просто потрібно надати змогу здійснитись
Не треба гаяти час, у нас його й так майже вже не лишилось

Відкрита вода небезпечна про це ми всі знаємо ще з дитинства
Вогонь небезпечний також, та ми вже не можемо навіть без нього жити
Коли стикаються дві стихії земля кайфує в безмежній втомі
Як довго таке може тривати, хто дасть нам можливість знати

Кілька простих речей проте нам так часто їх всім не достає
Родина, діти, батьки, так можна лічити до краю
Проте якщо в нас хоч би що с цього є, то чи є це насправді наше
Можливо ми просто користуємось тим, що насправді нам не належить
Як хотілося б довго пливти і не мати у тому втоми
Як хотілося б довго бігти і щоб в тім не боліли ноги
Я скоріше погоджусь с тим, хто каже що все це нас насправді тримає
Часами все запирає нас, часами ми запираємо все в собі


Рецензии