Люблю тебе

І знов у відповідь мовчання,
Не здійсниться те бажання.
Не вернути вже ті дні,
Ми залишились одні.
Не відвести знову погляд,
І знову разом, знову поряд.
Щасливі миті не надовго
Бо знов розходяться дороги.


Рецензии