Ти...

Ти вір тільки в себе...
Коли весь світ не твій...
Та променем в небо...
Лети ...коханий мій.
Забудь, все що маеш...
Запамятай слова...
Ти все відпускаеш...
Тому що я сама...
З тобою досхочу...
Є цілий світ в тобі ...
На вушко шепочу...
Кохаю... Назавжди...

Сентябрь 2006.


Рецензии