Ну, подивись на мене...

Ну, подивись на мене. Та невже
Така, як я, буде про щось благати?
Майже два роки я чекаю вже,
Жартуючи; в цей час за грати

Ховаю серце, щоб ти не почув,
Як кожен раз воно волає болем.
До тебе лину - так, де б ти не був,
Біжу до тебе - містом, садом, полем.

А як знайду тебе, тоді брешу:
Що я щаслива, кажуть мої очі,
Вуста дурниці мелють, не скажу,
Що я тебе приворожити хочу.

Мене тримає цілий ряд причин,
Щоб прикидатися, чому я поряд.
А ти один мені з усіх мужчин...
Але мовчу - а інші не говорять.

 ніч на 17.09.2006


Рецензии
Шановна галя, мені Ваш вірш дуже сподобався. Він такий гарний, хоча і сумний...

Камрюха Двеннадцать   01.03.2007 19:21     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.