Вчителька укра нсько мови у нсш 24

 Л.В. Парахонськiй

Лiдiє Василiвно, я iз марно мрiячих,
В головi мандруючих десь далеко там...
Вчитися посиленно, шибеник i трiєчник,
Я не вмiв у принципi, як хотiлось Вам...

Я таке влаштовував, я таке вiдкручував,
Я таке вистрiлював, так бешкетував!
Вiрю, що обурював, знаю, що засмучував...
Але дещо сяюче все ж у душу взяв.

Лiдiє Василiвно, полум’яна проповiдь
Сприйнята, як бачите... Щось собi поклав
У скарбницю памя’тi давнiй бовдур ваш, ведмiдь...
I «Хiба ревуть воли...» врештi прочитав...

Лiдiє Василiвно, мовою перлинною,
Що вiд вас дicталася, побудую мiст
До мого майбутнього з долею орлиною...
Дякую, що є якiйсь все ж у долi змiст...


Рецензии
Семён! Ваша посылка уже пришла. Прочитала. Сейчас под впечатлением от прочитанного. Подробности электронкой. СПАСИБО!!! Ольга

Чина Гре   09.01.2007 12:36     Заявить о нарушении
Ну и ладно. Надеюсь, что в школу книжки тоже дошли. СВ

Семен Венцимеров   09.01.2007 22:50   Заявить о нарушении