Р здвяна

Пречистая Діво-мати
Схилившись стояла
А на небі зірка ясна
На весь світ сяяла.

Ой бережи його сили йому дай
Очі людські добром світлом привітай
В колиску вкладу свого серця стук
Та накрию теплом своїх рук

Заграйте музики
Увесь світ заспіває
Народився син
Місяць привітає
В небі хороводи зорі заведуть
Золоті дарунки діві принесуть

У яку землю віриш
По якій траві пройдеш
Якую долю знайдеш
У якім краю?

Пречистая Діво-мати
Бережи любов
Злагоду добру віру
Під своїм крилом
Всіх синів дочок своїх
Не покинь в біді
Ти є з нами ми з тобою
В серці назавжди.


Заграйте музики
Увесь світ заспіває
Народився син
Місяць привітає
В небі хороводи зорі заведуть
Золоті дарунки діві принесуть

У яку землю віриш
По якій траві пройдеш
Якую долю знайдеш
У якім краю?


Рецензии