Не шукай мене

Не шукай мене в чужих краях
Дарма сльози ллєш
А шукай мене в своїх снах
Може знайдеш
По високих горах не ходи
В сонця не питай
А по ранішніх росах молодих
Дорогу шукай дорогу читай
До неба самого підіймає хвилі
Ти не слухай їх спів
Голос серця свого шепіт його тихий
Ти б почув як схотів
Не свари мене милий не плач за мною
Повернусь я до тебе новою весною
А поки водить горами я тебе буду
Сипати снігами балувати всюди…


Рецензии