200-летию в России

КАВКАЗАН ИСБАЬХЬЧУ ЛАМАНАШ ХАЗЙИНА,
НУР ДОГАШ ЛАЬТТАШ ЙУ,
ДАЙ БАЬХНА НОХЧИЙ ЧОЬ!
ХИЙЛАЗА МОСТАГ1НА
ШАЬЛТАШ ША ИРЙИНА,
ДОГ МАЙРА ДЕБАШ ЙУ,
ДАЙ БАЬХНА НОХЧИЙ ЧОЬ!
ДА ВАЛА ХЬАН ДЕЛА1!
ПАЧЧАХЬАН ЛУЬР ЗАМА,
БАЛАНАН З1ЕНАШКАХЬ
1АЗАП 1АХЬ ЛАТТИЙНА.
АГАНАРЧ БЕРАН ДА
ХИЙЛАЗА ВУОХИЙНА,
МИСКАЧУН, Г1ИЙЛАЧУН
ДАХАР 1АХЬ ДОХИЙНА.
ДА ВАЛА ХЬАН ДЕЛА1,
ПАЧЧАХЬАН ЛУЬР ЗАМА!
МАСАНА ЯРТАШ ЙУ
Т1ЕПАЗА Х1АЛКИЙНА,
МАСАНА АДМАШ ДУ,
ШЕН МАХКАХ КЪАСТИЙНА.
АЛИЙША, АДАМАШ,
ТХО СТЕННА ХЬИЙЗИНА,
МАЬЛХЕЧУ ДУЬНЕНАХ
КЪИЭМАТ ДЕ ТАРДИНА?!
«СИЙЛАХЬЧО ОКТЯБРО»,
ЙЕЪНЕРА «ПАРГ1АТО»
КАВКАЗАН ЛАЬМНАШКАХЬ
"ДОГАРА НУР".
БЕРИЙСА – СТАЛИНА,
КЪИЗАЛЛИЙЦ ЛАСТИЙРА,
ВАЙНАХАН 1ОЖАЛНА,
ЯМАРТОН ТУР.
СОВЕТА 1ЕДАЛО,
ЙУХА А ХЬОВЗИЙРА.
ВАГОНАШК ДОЬТТИНА,
Г1УМ–АЗЕ ДИГИРА.
ДАЙ БАЬХНАЧ ЛАЬТТ1ЕРА,
ЙУХА А ДЕХИРА.
АЛИЙША АДАМАШ,
ТХО СТЕННА ХЬИЙЗИНА?!
………………………………………
1987(86)год


Рецензии