Любовi цiй тепер не вгодиш...

Чому невірність спогляда

На моє серце як на здобич,

Коли у мене щастя є...

Любові цій тепер не вгодиш.



Коханий, любий схаменись,

Ти бачиш лиш скляну неволю.

Тебе благаю повернись -

Бо повна смутку я і горю.



Шалений смак гірких спокус

Торкає серце аж до стону,

Навіщо так далеко ти?...



Немає гірше, серцю, болю...


Рецензии