Хьа къина со воьлху...

Хьа къина со воьлху-у..
Са Нана-а Нохчи чоь..
Ма ч1ог1а къийзабеш,
баьржина-а д1атеси-и-!!
Ма ч1ог1а-а Хилла-кха-а,
ХЬоь болу-у ца беза-ам.
Ма дукха мостаг1ий,
ХЬа кхерчахь кхии-кха,
Х1у Хилла-а Нохчи Чоь, ..
Накъостий д1асбаха-а…
Мостаг1и гулбели-и-,
ХЬо тесна-а ва Йисча-а-!
ХЬуна со К1ант хила-а-,
ХЬожар ву, са Нана-а-,
Дайбаьхна Нохчи Чоь..
Геш дехьа тхуна –хьа-а-!!!
Йа Аллах1, геш дехьа-а
Тха мискач синошна-а!
Х1ар дуьне сов дезна-а
Къиношша лиетийна-а.
Йа Аллах1, ва дели-и,
Хьоь кхойкху синошша-а.
Геш даре сатуьйсуш,
Мохь хьоьга бу хьоькхуш!

Йа Аллах1, ва дели-и!
Йа Аллах1, Йа Алла-ах1!!!


Рецензии