Under moonlight

I am going through the street,
I am smoking last cigar,
So beauty and alone,
Please enjoy me came on!

I m don’t want any love,
I m don’t want same enough,
I need only, only fucks!
To fly away and don’t relax!

It is only filth and sheet on road,
 No fanny, no loud,
It s my soul under moon,
I prefer you came soon!

I m don’t want any love,
I m don’t want same enough,
I need only, only fucks!
To fly away and don’t relax!


Рецензии
пестня что ли?
оч похоже на пестню)
немного слова перекаверканы, но в стихах-то оно как по другому-то, да?;)
лан, понравилось мне) особенно перврое четверостишие.

Девочка Психея   20.09.2007 02:02     Заявить о нарушении