Бiла нiч

Прекрасна біла ніч
Зайшла в мою кімнату
І перекрасила все в чорне
Мене чомусь лишила кольоровим
Лишила для того щоб бачив я контраст
Між чорним ранком і білим вечіром

Прекрасна біла ніч поцілувала ніжно, біло...
Щоб бачив я лиш світлі сни
Щоб серце чорними думками не скорбіло

Прекрасна біла ніч
Поцілувала... і на небо полетіла
Лишиться не схотіла...
Мабуть я марю або бачу дивний сон
Себе питаю:"Чому мені ніч колір залишила?"


Рецензии