Со зе ма г1ерта

 

ХЬО СТЕННА ДУЬНЕНАХЬ ВЕХА?
1АХЬ СОЬГА МА ХЕТТАЛАХЬ.
СО СТЕНЦА ДУЬНЕНАХЬ ЛЕЛА
И ЗЕ А МА Г1ЕРТАЛАХЬ!
САН ДАГЧОХЬ КЪАЙЛЕ ЙУ ХИЛЛА,
МЕЛЛ ВЕХА ДУЬНЕНАЧОХЬ.
И КЪАЙЛЕ, ДОТТАГ1А, МАЛЕХА,
КАРОР ЯЦ ХЬУНА ЦУ ЧОХЬ.

САН ДАГЦА ДОВХА Ц1ИЙ ЛЕЛА,
ДИЛХА ДЕГ1 ША 1АБАДЕШ,
ЦУ Ц1ИЙЦА КЪАЙЛЕ А ЛЕЛА,
ДЕ-ДЕНЦА ША КХИАЕШ.
САН КЪАЙЛЕ САН ДАХАР ХИЛЛА,
ДАИМНА ОЙЛАНЦА ЙУ.
ТАХАНА ХЬОЬГА И ЙИЙЦА,
СО ХЬУНА КИЙЧА МА ВАЦ.
ДЕРРИГ АСС ХЬОЬГА ДИЙЦИЧА,
ХЬОЬ ДИЙЦА КХИН ХИРА ДАЦ,
КХИН ДИЙЦА ХЬОЬ ЦА ХИЛИЧА,
ХЬУНА КХИН ОЬШАРА ВАЦ.
ТАХАНА И КЪАЙЛЕ САЙЦА,
ГЕННА СО НОВКЪА ВАЬЛЛА,
ЦУ НОВКЪАХЬ АСС ОЙЛА ЙИЧА,
ГАЛВАЬЛЛА СО ЦАХИЛЛА.
ДУКХА ДУ ДУЬНЕНАХЬ ТАХНА,
ДОГ1МАШ ШАЬШ ТОЬЛЛА ДОЛАШ,
ЦУ ЧОХХЬА ИМАН А, ДОГ А,
ШАЙГАХЬА ДАННЕ ДОЦАШ!
ЙА РАББИ, АЛЛАХ1, САН ДЕЛА!
КЪАХЕТАМ 1АХЬ БЕЛАХЬА!
МАССЕРАН ДЕГНАШША ЗУЬЙША,
СО ВИТИН МА 1ЕЛАХЬА!!!
-----------------------
 (10/11/2001год)


Рецензии