Замок

Оці руїни – то стара легенда,
що склалася не тут і не тепер.
Її володар вже давно помер,
Зоставивши на згадку лиш моменти


видіння ясного, душі руїн,
обвитих щільно пагіллям плющу.
Душа чекала вітру і дощу –
Зломилася від подиху хмарин.

Високий замок ніжно заспівав
у верховітті пущі, що на кручі,
Струмка дзвінкого голосом ясним.

Обвиті стовбуром плюща міцним
Несказані слова душі летючі,
І іскри-долі, що той час плекав.


Рецензии