невимовне...

Цей вечір сумний невимовно...
Біля мене народу повно,
Але всі осторонь...Навіть очі
Не мають нічого. Вони не хочуть
Дивитися пильно...
Ї я вже вільна
Від чийогось бажання чи небажання...
І вже в останнє
Мені насниться той шлях, що в'ється
Туди, де сум мій тугою зветься,
І кожне слово дуже змістовне...

А все в мені - невимовне...


Рецензии