Сила кохання

Чому цілунок, будучи п"янким,
зривається у вільному падінні
І на льоту, не спійманий ніким
Він доживає віку, наче дні осінні?
А далі що? У розпачі зимовий сон душі?
І тихий сум. Печаль. Самотнє забуття.
Байдужий холод погляду і грудка льоду
в застиглому вогні. А де ж життя?
Життя, яке я знаю. ВСЕ! Не буду обрізати крила!
Зберусь з останніх сил й поверну час назад...
І в літі оживу! Хоча б на мить... Хоч уві сні...
Заради тебе, МИЛА


Рецензии