Добранiч

Накрию нічною коврою,
Гаптованою зірками,
Намисто з сузір"їв на тебе
Одягну, хай сяє віками
Із місяця й хмарок руками
Сплету я дивацький дарунок
Із серця прикрашу бурштином
А зверху покладу цілунок


Рецензии