Горiти

Віддати. Кожною краплиною роси.
Віддати. Кожною краплиною сльози.
Віддати. Мрії сподівання і життя.
Віддати. Знаючи – немає вороття.

Летіти. Крилами твоїми несучи(сь).
Летіти. Далі від землі у височинь.
Летіти. Хмаркою у небі голубім.
Летіти. Щастям оповитими одним.

Горіти. Полум’ям яскравим, як вогонь.
Горіти. Від очей твоїх, і від долонь.
Горіти. Несучи тобі своє тепло.
Горіти.

© Neori


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.