Глямур

стояти. дихати в трубочку.
вдихати. а потім кашляти.
сміятися. і розбивати губочку.
а я здачу даю. а ти?

сірими буднями галогенними.
токими екранами "плоскими".
ми бачимо місто буденними
житилями дорослими.

руками в кишенях побитими
зажавши останню копійку.
ми йдемо ставати дорослими
дівчатами або мужчинами.

і говоримо ми по-ненашому.
словами давно зрозумілими.
а на просту громадянську лірику
ми блюєм. не дозріли ми.


Рецензии