Made in Ukraine

Я не люблю коли кольори
заважають нам жити.
Коли нам кидають на вуха,
макарони зроблено в Україні.
Я не хочу бути таким як усі.
Я хочу бути блакитним як море, як небо,
Яскравим та гарним як сонце, як жито.
Вони зневажають тебе як людину,
Для них, ти лише лялька малої дитини.
Для них, ти хробак у купі лайна,
Жереш його, бо все це тобі дають за дарма.
Я не хочу щоб ми воювали.
Самі себе опускали в зелене та багрове багно,
Від грошей та крові велике воно.
Все це даремно, всі бійки-розколи,
Ми люди, ми браття по долі.
Ми повинні зібратися знову,
Щоб не дати пролитися крові.
Я не хочу бути таким як усі.
Я хочу бути блакитним як море, як небо,
Яскравим та гарним як сонце, як жито
У полі.


Рецензии
Интуитивно я понимаю украинскую речь. Очень колоритно!

Светлана Адант   03.01.2007 01:02     Заявить о нарушении
Оголений пейзаж.Парфумів синій запах.
І вечір-меломан-завсідник темних брам-складається,як кіт,
несе на чорних лапах холодний і в`язкий розкошлений туман.
І змінюється все:така природа звуку.
Спасибо Вам за понимание,Светлана.

Денис Головчук   03.01.2007 15:45   Заявить о нарушении