New year

Сніг в середині травня,
троянди під сонцем зими.
+5. Все навколо буяє.
Отак чудеса ти люби!

Якого ж дідька, питаю
той раз попросили тепла.
Що зараз робити не знаю.
Що буде літо, зима?

Діда Мороза лякали,
Серце паяльником гріли
Каву та чай наливали.
Сонця дуже просили.

Наука про гази тороче,
про наші заводи, парИ.
А хто повірить захоче,
що тЕпло з його вини!

Хто під ялинку не падав,
випивши рюмку чи дві?
Тому пам"ять не зраде,
що він сильно хотів.

Згадали? Ну ж бо. І що?
Не гроші, колу, йо-йо...
здолати рідкісне все зло...
Так, ото ж бо, тепло.

Ось до чого, друзі, веду:
Цей підступний і злий,
сховавши оленів в саду,
план закінчив річний.

Новий Рік, він так скоро,
думайте: "холод - чудово"
Не згадуйте, прошу, те море,
бо буде тепло нам знову.

Квіти буятимуть взимку,
а влітку буде +7.
Зважаймо на наслідки вчинку,
Хочу побачити сніг!


Рецензии