дарунок

Це був дарунок...такий приємний...
Мені на останок.
Це був дарунок...і не даремний.
Осінній світанок
Зустріла я таки наодинці...
Повітря холоне...
Це був дарунок самітній жінці...
Тепер не боронить
Мене від снігу і сивої туги
Ніхто на світі.
Таке тепло не дарує вдруге
Осінній вітер...


Рецензии