I would, if I could...

from "Mother Goose Rhymes"
 225
I would, if I could,
If I couldn’t how could I?
I couldn’t, without I could, could I?
Could you, without you could, could ye?
Could ye? could ye?
Could you, without you could, could ye?

Якби я був, де міг би бути,
То там би бути я б не зміг.
Тому я там, де можу бути,
А де б міг бути, бути міг.
А ти би зміг? - І ти б не зміг!


Рецензии