Каляровая стужка

Блакiтныя птушкi ружовай далi
так i мiльгаюць на зайздрасць.
Вясёлы перыяд,шчаслiвыя днi-
гэта юнацкая шаласць.

Затым пасiвелая птушка ляцiць,
знiклi ружовыя далi,
сум,клопаты,праца,-спяшаемся жыць,
ды крылы чамусь усталi.

1 круг замыкаецца змахам крутым,-
на виражэ знiкла птушка.
Людзям засталася памяць аб тым
жыцця каляровая стужка.
 16.09.2000.


Рецензии