в дданн сть

 В мене серце тремтить від білесих очей червоного сонця.
 В мене сонце тремтить від радощів сердешних твоїх очей.
 В мене досі живе те кохання, що в мене з`явилось спросоння
 І душа, наче в крилах, дарує тобі
 Теплий вітер сріблястих ночей

??_??_2004_м?


Рецензии