Недоторканiсть

Чи була вона чи ні,
Чи то сталось у ві сні?
Революція народу,
Що дала усім свободу.

Чи то тільки на папері
Відчиняють всюди двері,
Щоб прозоро все було,
Нас у тінь не затягло.

А насправді - навпаки,
Депутати - вояки
Недоторканість свою
Захищають, як в бою,

Боронять свою свободу
Від свого ж таки народу?
 Вже в народі ходять ради –
Хочеш красти – йди до влади.

Ми ж їх чесних вибирали,
А виходить ми програли?
Я не знаю ні одного,
Щоб не вкрав ніде нічого.

А як так, скажу, шановні:
Чесні ви лише на зовні,
А в середині як слива,
Розкуси - вона червива.

Щоб прозоре все було,
До спокуси не тягло,
Депутатів, як у лазні
Роздягнути на-го-ло.

Недоторканість зірвати –
Нічим буде прикривати
Словоблуду вічний млин,
Бо Закон для всіх Один!


Рецензии